• Film Film

    Social content, bedrijfsfilm, cultureel, maatschappelijk, corporate… of een beetje van alles. Youri van der Starre biedt de complete videoproductie van concept tot eindmontage aan die volledig kan worden aangepast naar uw wensen.

  • Foto Foto

    Dat ene moment vastleggen waar u bij kan blijven wegdromen? De fotografie van vastgoed, evenementen, portretten en social content staat op het menu bij Youri van der Starre. Ziet u fotografie liever op zijn authentiekst? Dan is analoge fotografie ook een optie.

  • Audio Audio

    Een audiotour over de verborgen parels uit uw museum, of toch liever een podcast over uw bedrijf? Het volledige pakket van concepting, opnames, montage en oplevering is mogelijk.

Film
Licht, camera, Youri. Videocontent is haast niet meer weg te denken voor bedrijven en instanties. Door jarenlange ervaring in het maken van Social Content en bedrijfsfilm tilt Youri zijn producties tot een hoger niveau, met treffende inhoud en een vlijmscherp randje.
Fotografie
Onze wereld gaat snel, wij bewegen met haar mee. Maar met één druk op de knop… staat hij soms heel even stil. Youri’s fotografie van outdoor, vastgoed, evenementen, portretten en social content doelt op een effectief resultaat waar “u” tegen gezegd kan worden.
Audio
Geïnteresseerd in het afnemen van een Podcastreeks? Een afspeellijst met gemonteerde podcastafleveringen is voor u samengesteld om een impressie te geven van Youri’s werk in dit vakgebied. Interesse in audiotours? Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.
Youri van der Starre
Hij lacht. Hij maakt. Hij geniet.
Youri van der Starre is een online contentproducent gespecialiseerd in het allround leiden en maken van video- en audiocontent, fotografie en 2D animatie. Door de jarenlange ervaring in het maken van social content en bedrijfsfilm tilt hij zijn producties tot een hoger niveau, met treffende inhoud en een vlijmscherp randje.

Sinds jaar en dag is Youri gefascineerd geweest met beeld en geluid. Deze fascinatie heeft hij kunnen voortzetten tot een diepgewortelde passie die voortvloeit in het werk wat hij samen met u creëert.
Over Youri